Vinst och ett steg närmare postenligan!

Hej hej!

Då va de måndag igen. En god sådan, som de alltid är efter en rätt så solklar seger :). 

Ännu en gång får vi ett kanonupplägg i förkant av kampen med fin resa, god mat och bra logi. Med sådana förberedelser är de lätt att spela bra handboll. 
Själva matchen är la inte så mycket att prata om. Alla som såg den eller följde den på radio eller via facebook fick väl med sig att Bodö HK spela Halden Topphåndball ut av hallen stundtals. Man undrar ju om de hade vart en jämnare match om Haldenspelarna inte hade trötta ut sig själva på inlöpet till matchen :) eller en av dom iaf.....Uppenbarligen så skrek och hoppade han sig trött :). 


Han i vitt får byta ut sin snygga skor mot ett par snabbare så han hinner med Hampus. 
Hampus du är KONGE på handboll ;)


Efter denna sköna seger kommer man hem till nordlys och en underbar familj. Två små barn ligger ju sjävlklart och sover kl 23,45 men mamman i familjen är vaken. 
Plötsligt drar Rikard fram ett vapen ur byxan eller jag menar självklart väskan. Ur väskan kommer 2 kg lösvikts godis från Nordby köpcenter upp :). Vips så var Lisa klarvaken. 
Detta lova jag ju att inte säga till någon men skit i de. Jag och Lisa satt och käka godis kl 24,00 i sängen. Riktigt gött!! 

Nu närmar de sig försnack på matchen mellen Serbien-Sverige i hanbolls EM så de är dags att säga hej för denna gång. 

Ha de gött gott folk och ni äckliga oxå för den delen. 

-Rikard


Heja Sverige!


  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0