Tisdag och stolt över Lisa!

Jag hade bloggat ganska mycket idag, men Lisa tyckte den va så dålig så de var bara att trycka på sudda knappen!

Heja Glenn!

-Rikard :)



Vinst och ett steg närmare postenligan!

Hej hej!

Då va de måndag igen. En god sådan, som de alltid är efter en rätt så solklar seger :). 

Ännu en gång får vi ett kanonupplägg i förkant av kampen med fin resa, god mat och bra logi. Med sådana förberedelser är de lätt att spela bra handboll. 
Själva matchen är la inte så mycket att prata om. Alla som såg den eller följde den på radio eller via facebook fick väl med sig att Bodö HK spela Halden Topphåndball ut av hallen stundtals. Man undrar ju om de hade vart en jämnare match om Haldenspelarna inte hade trötta ut sig själva på inlöpet till matchen :) eller en av dom iaf.....Uppenbarligen så skrek och hoppade han sig trött :). 


Han i vitt får byta ut sin snygga skor mot ett par snabbare så han hinner med Hampus. 
Hampus du är KONGE på handboll ;)


Efter denna sköna seger kommer man hem till nordlys och en underbar familj. Två små barn ligger ju sjävlklart och sover kl 23,45 men mamman i familjen är vaken. 
Plötsligt drar Rikard fram ett vapen ur byxan eller jag menar självklart väskan. Ur väskan kommer 2 kg lösvikts godis från Nordby köpcenter upp :). Vips så var Lisa klarvaken. 
Detta lova jag ju att inte säga till någon men skit i de. Jag och Lisa satt och käka godis kl 24,00 i sängen. Riktigt gött!! 

Nu närmar de sig försnack på matchen mellen Serbien-Sverige i hanbolls EM så de är dags att säga hej för denna gång. 

Ha de gött gott folk och ni äckliga oxå för den delen. 

-Rikard


Heja Sverige!


  

På tur!

Vill tacka alla goa gubbar å gummor som har fixat så man kan se Polen-Sverige live när man åker buss. Fantastiskt!
Steve hade säkert ett finger med i spelet i detta oxå.
Får se om Kongen läser något om de i boken.
Nu närmar de sig avkast i första matchen i mellanrundan nu.
Så nu får Hampus se till att Per Politi loggar in på sin sumo å delar med sig av kampen :).
Men Per är ju en utomordenligt trevlig gutt från Bergen så de skall nog inte vara något problem! ;)

Just nu är vi i Oslo. På väg mot Sarpsborg! Bor på Rica!

Snakkast!

-Rikard! :)


Halden!

Kamp igen!

Äntligen är de dags att spela kamp igen. Denna gången är de HTH som står för motståndet. HTH är en förkortning på Halden Topphåndball. För mig betyder ju "topp" att man är i toppen av något. Men de e klart jag är ju inte så bra på norska så de kanske betyder något helt annat här i världens vackraste land ;).

Så kl 12,35 lyfter Bodö Topphåndball mot Oslo för att sedan ta bussen till helt bedrövliga Sarpsborg :(......vi får bara hoppas att vi inte kvävs av allt skit som finns där.
Å andra sidan så finns de ju en del positivt med Sarpsborg oxå, eller rättare sagt EN positiv sak, de ligger nära Sverige. Så de känns som om gottbiten på Nordbyköpcenter får sig en påhälsning av undertäcknad i morgon :).

Skall bli skjukt kul att träffa mor och far på söndag oxå.

Nu är de dags för andra omgang mellan CRO-NOR.....


Snakkast!

-Rikard :)



Bodö HK :)

Vem vet mest.....om Handbolls EM?

Ett gäng muppar!

Hallå vänner och fiender, för övrigt en hyfsad såpopera som gick för några år sedan :).

Jag undrar en liten sak bara. Med en liten risk för att bli lite mobbad en stund framöver så måste jag bara tycka till lite om deltagarna i "Vem vet mest". Med andra ord så ser jag på de....ibland skall dock tilläggas :). Men helt seriöst, måste alla se ut som muppar när dom presenteras i början av programmet??
Idag körde faktiskt en äldre dam en topp tre taktik. Hon kör ett stort, ja vad skall man kalla de, ett smil för att sedan plötsligt avbryta de för att se lite allvarligare ut. De kallar jag muppigt! :)

Kul....men namne till undertäcknad håller ju alltid uppe stämningen med ibland skitfula kläder eller några sköjiga kommentarer :).


Gött med seger för Sverige i handbolls EM idag oxå....Stor glädje där! :)
Tror de bara blir bättre och bättre nu!!


Nu är de så att de finns en familj på fyra medlemmar som bor ca nio mil norr om polcirkeln som vill ha besök!
Så är de så att någon känner att.......Oj jösses vad kul de skulle vara att åka till ett mörkt, relativt varmt Bodö så är ni mycket mycket välkomna. :)
Här kan utlovas, Fin natur, regn, vind, vatten, ganska fult och omysigt centrum, vind, två kanongoa väckarklockor som börjar prata ganska högt runt halv sex, vind, god mat, fisk, fältsängar, vind, men framför allt en fantastisk upplevelse och helt sjukt trevliga värdar. 
För mer info tag kontakt med "värdarna" Rikard Olsson eller Lisa Nilsson :) 

Nu är de dags för Leif GW igen :). Så nu kommer jag få gå och lägga mig som en ensam, brädad tonåring som gråter sig till sömns ;) . Livet är hårt!

Nej, nu skall jag dra ett lakan över öronen och hoppas få uppleva morgondagen!

Ha de gott Glenn å Glenn så ses vi när vi ses.

-Rikard


Fitcross å lördagsgodis!

Paaaaappa!

Klockan har faktiskt inte hunnit slå sex idag förän detta dagliga rop hörs från Vilde och Oskars rum. De är självklart oxå att han alltid ropar pappa. Varför inte pröva och ropa mamma någongång? ;) Men vad gör man inte för sina barn.
Så de vara bara att ta sig upp och starta dagen. Detta blir ju gjort på ett ganska så gött sätt då så de är inte så farligt som de låter :). De blir kudde och täcke i soffan tillsammans med Kaptein Sabeltann på tv:n. Så de är ju bara hygge :).
Som de låter i texten ovan så är de inte varje gång pappa Rikard går upp......de tror jag Lisa tycker är viktigt att understryka ;). Vi kör självklart varannnan dag.

Just idag var Sabeltann intresset tämligen litet. Redan kl halv sju var de dags för träning. För att inte tala om den otroligt viktiga kampen som skulle spelas ca 06.42.
De är rätt så kul gjort av min son om jag får säga de själv.....vilket jag får.....Han släcker ner hela lägenheten och så springer han till sitt rum. Då vill han att jag skall ropa......." å nu kommer han, Nr 10 Oskar "Messi"Nilsson. Så kommer han inlöpandes på "planen" (vardagsrumsgolvet) och tar emot mina och Vildes hyllningar i klädd en Barcelona tröja :). När de är klart då startar kampen. Då blir de fullt fart fram och tillbaka med bollen. Den flyger högt och lågt och in och ut ur målet. Men han har god kontroll än då :). Pappas gutt ;)

Idag blir de annars en go lördag. Dagens träning består av Crossfit. De är ju gött. Sen blir de pulka/skidåkning hoppas jag :).
Men före de måste vi nog handla lite lördagsgodis. För de är ju dagens viktigaste ting och göra innan man kan koncentrera sig på annat :).

Måste bara tala om att min kära sambo Lisa har nördat ner sig. :) I två saker. Först Google Earth och sen Morden i Midsommer :).
Igår satt hon och kolla runt på Google Earth. Hon drömde sig tillbaka till Spanien och till Orust :). Jag kan hålla med om att de är rätt så grymt att man kan se hus och folk så tydligt på de bilder som kommer upp.
Men att lägga en lördagkväll på de vet jag inte helt ;). Undra om jag får lite käft nu när hon vaknar om en stund och läser detta :). Klart jag inte får de för hon e ju skön mina dama :).

Men nog om de.... Nog om allt faktiskt....

Fånga Dagen gott folk och tänk som jag gör.....hellre en lördag i Bodö än en lördag i Hedekas......:)

Snakkes!

-Rikard.


Oskar i kampmodus ca 06.45 lördagen den 14 jan 2012 :)







Bodö, Norway. 07.01.12

De var allt för längesen nu....

Sitter å glor på Morden i Midsommer. Är ju fan riktigt bra. De trodde jag inte för många år sen när morsan allltid kolla på de. Är de ett tecken är eller de bara så att Morden i Midsommer ÄR ett bra program helt enkelt?

Jag tror på de sista. För de "tecknet" jag tänkte på var ju att man gillar denna tv-serie när man blir äldre ;)
och Lisa och undertäcknad har ju inte blivit äldre vi. I alla fall inte jag ;).

Livet i Bodö blåser på.

Men idag känner jag för att reta upp någon. Men jag vet inte riktigt vem bara :)
Kan ju trycka in oxå att vi just spelat match........ å tro de eller ej men vi vann :).
Nästa match är så nära hemma att folk där hemma måste komma och kolla.
22 jan i Halden. Då skall vi möta Halden "Topp"Håndball :).

Alla vägar går mot postenligan......nej nej, sluta nu Rikard. En match i taget!

Nä, skall försöka skriva lite mer här så att alla ni 1000 tals läsare blir nöjda.

Men nu skall jag kolla på På Spåret :)

Så jag säger som Luuk......vart är vi på väg? Svaret blir ju Postenligan ;)


Me Snakkast!

-Rikard


RSS 2.0