Long time no seen! :)

Tjing!

Time to skriva lite igen. Har rett o slett ikke hatt ti som de heter.
Frågan e bara vad jag har gjort istället :)

Hoppas alla har de gott iaf.
 
Idag har vi haft en riktigt social o trevlig dag. Alla hemma, alla lediga o vi tog turen ut till den yttersta udden på vesteröya :). Fint vettu!
Fick två finnar på halsen......ja alltså inte sånna finnar man får på halsen eller nån annanstans på kroppen. Utan vi har två kompisar som är från Finland :)) Meget hyggelig o träffa dom igen. Jac Karlsson o Malin Lindroos som numera bor i DK kom på besök i helgen. De var väldigt uppskattat :)......b.l.a från Vilde o Oskar :))
Senare blev de glass o kladdkaka med ekte paret (inget efternamn ännu) ;) + vår kära Malin!

Gött va de!

Lisa o dotter har startat syförening här på kvällarna. Vilde e galet glad i de :)

Just nu e de mycket Iphone, skype och dockan som gäller för min underbara dotter :).
För sonen Oskar är de bollar bollar bollar som gäller.......o MASSA mat :)
En grym grej är när jag frågar honom om vi skall åka till Runarhallen........Då släpper han precis allt han håller på med o skiner upp som en sol, klappar händer o jublar högt :). Jag klagar ju inte på att han liker de :)
Själv var jag uppe kl 05.30 idag.....bara de att klockan var ju en timma för snabb....så den va ju 04.30. För o si de sån så har de varit en lång dag :)......Som nu börjar gå mot sitt slut.

Skall ladda upp några goa bilder på två goa kids nån dag. Dom växer som sa.an :)

Vilde har bekräftat en sak som visar att hon är Lisa dotter :)
Hon har full kontroll :)
Citat Vilde när hon skulle börja sy igår kväll....."jag sitter här, pappa du sitter där.....o mamma vi sitter här. Nu har jag ordning på grejerna" :)))

Handbollen rullar på......tagit några poäng för lite men hoppas de lossnar snart. Om inte annat hoppas vi på Spektrum o cupfinal 30:e dec! En kamp igjen till o komma dit......Follo hjemme i semin! Kom så gutter! :)

Inget annat att skvallar om tyvärr.......Klart en sak kan ni ju veta. Spöa skiten ur en Västeråsare i FIFA härom dagen ;)

Men men......
Nu kommer uke 44 mot en som en stor jävla våg......klarar vi av den tro...

Den som lever får se....

Me snakkast!

-Rikard!





RSS 2.0