September

När kommer hösten?

Undertäcknad och hans familj bor just nu ca nio mil norr om polcirkeln och alla pratar så mycket om den där hösten. För en månad sedan fick vi höra att sommaren var slut och nu blir de mörkt, kallt, regnigt och framförallt blåsigt. Så nu sitter vi här och väntar på stearinljustiden :). Som ni kanske fattar så har den inte kommit ännu :). De är kanon väder på kanon väder......ur nordnorsk synvinkel alltså. De innebär inte direkt tjugofem grader och sol. Men mer åt uppehåll och vindstilla med en frisk å go luft :). 

Var i Troms igår också. Spela NM kamp i Tromsö och de var ju en hyggelig upplevelse. Lätt seger och en jävla grym tunnel fick man se oxå. De var en stor å lååång tunnel men de som var lite coolt var ju att de var två rondeller inne tunneln :). En sak skall norrbaggarna ha iaf...... De kan bygga tunnlar :). 

När matchen var slut å vi sitter på flygplatsen så får man höra att en mycket folkkär svensk hockeyspelare har mist livet på ett ofattbart tragiskt sätt. Nu får de vara nog med allt trist å tråkigt!! 
Vila i frid Stefan Liv. 

De börjar dra ihop sig till seriestart oxå. De gillar vi. Falk kommer på besök till handbollsnorges bästa hemmaarena. Dom skall slita för å få med sig två poäng här ifrån, de kan jag lova :). 25 september kl 18.00 är de avkast i Bodö Spektrum :). 
Bodö handballklubb har en ny fin hemsida också. Där kan ni följa allt som sker i BHK.
www.bhk.no 

I morgon är de fredag gott folk och i helgen kastas Postenligan igång. Fyllingen vs Runar på lördag. Skall kolla på den :). Får säga lycka till till Stian, Söder å Simen mf. :). Saknar er fan lite till och med ;)  

Hoppas ni har de bra å att ni tar vara på tiden :)

"Tenk deg en bank, som hver morgen setter inn 86 400 kroner på din bankkonto, og hver kveld tar tilbake de pengene du ikke brukte. Hva skulle du gjøre med pengene? Bruke så masse som mulig så klart!! Nå er det sånn at du faktisk har en sånn bank, den kalles Tiden. Hver morgen får du 86 400 sekunder, hver kveld er sløst tid borte. For alltid. Det finnes ingen mulighet til kreditt. Det finnes ingen mulighet å spare. Bruk derfor tiden din så klokt som mulig og ta vare på de du har rundt deg"


-Rikard.



 

RSS 2.0