Hyggetur!

En jäkla go söndag :)

Viking lägger ut från kajen o tar turen ut i fjorden förbi "pride of telemark" för o senare gira lite babord (kanske) :) sen tar hon sig vidare förbi "fjäder" och sätter kurs mot Strömstad :). De är nåt som saknas!! Man känner stor saknad av att Vildes ABSOLUTA favorit inte är med på turerna längre.....som alla vet är de ju Eric "bababaa" Åberg jag snakkar om. Måsarna sjunger inte längre, personalens huvud hänger och självaste kaptenen funderar på att byta flagg. Allt detta p g a att Eric flyttat hem till sin kära Jenny och sitt kära Uddevalla! :(((((  

Ja ja tjöta......då va vi i Strömstad i alla fall. Idag blev de en go tur till Nordby för lite shopping. Sköj se du! :)
Idag har till och med undertäcknad kommit hem med lite nya prylar.......Efter ett FANTASTIKT gött utbrott från Lisa, lite mat och en massa sköna kommentarer från Vilde så tar vi o kör norrut med siktet på Moss. 
Om ni vill veta vad utbrottet handla om får ni fråga Lisa på facen :) men för o si de sån.....så var de ett spontan utbrott från min kära Lisa. Och alla som vart med om de vet att om man sett de hade man antagligen dött av att man skämdes ihjäl eller så hade man skrattat tills man dog :) 
En liten hint.,......de utspela sig precis utanför en handikap toalett :) 

De blir många söndags turer till Nordby i vinter......vi har ju fredags kamper numera.....eller i alla fall hjemme kampene :) Me like! 

Till slut så sitter man nu i soffan med en helt underbar dotter som pratar VARJE sekund av alla minuter hon har kvar i vaket tillstånd innan sömnen faller över henne för ikväll. :) 

Oskar decka stenhårt i sängen efter en vällingflaska och de förstår jag gott. Klok son man har ;) 

Men för övrigt vill jag ju bara tacka Lisa för en kanondag tillsammans med våra kära barn. :))))) <3 

Idag blir de tidigt i säng för och orka med veckan som kommer :) gleder meg skikkelig :) 

Tack alla ni som är glada! 

För övrigt HATAR jag griniga jävla pensionärer som inte vet man social kompetens är. 

Vaknar man imon tror..... ;) 

Den som lever får se! 

Me snakkast! 

-Rikard

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0