Bröllop, fotboll och barn :)

Hej alla glada, arga, snygga, fula, och härliga människor!

Vilken dag familjen Olsson/Nilssons hade igår. Eller delar av den i alla fall. När den ena delen av styret i familjen var på jobb passade resten av familjen på att sköja omkring. Lisa starta kl tolv på jobb och sen va de hela igång :) som vi kosa oss ;)
Skoja bara Lisa :)
Men efter lite sömn och intag av en ganska äcklig korv och stroganoff med Ris (de va jag som va kocken) så gick vi ut en tur. De blev liten av en promenad. Kommer ut i kanon väder och går och köper softis. Alla är väldigt nöja med de. Mest lycklig är Vilde :) Älskar jordnubbe glass :) o ja hon säger jordnubbe......(inte tryck fel av underteckad) Men så händer de som inte får hända.......helt oförlåtligt av den som gjorde de. De är sånt man blir riktigt förbannad över, sånt som gör att man tröttnar på att gå ut. De börjar fanimej ÖSSSSSSS regna!!! Och jag menar ÖSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS regna!!!!!!!!
Som tur va hade vi bara hundra meter till ett tak. Men de som va lite jobbigt var att de sluta ju fan inte........och klockan börja ju närma sig fyra och avspark :) vad gör man????
Men sätter bägge ungar i vagnen och typ kör en Bolt......man slår världsrekord på hundra meter med barnvagn :). Hade i alla fall regnskyddet med till vagnen så kidsen blev ju inte blöta i alla fall. Men deras pappa fick sig en liten kalldusch :)
Men men.....Vilde gapskratta hela loppet och Oskar fatta nog inte riktigt vad som hände så de blev rätt bra ändå. In kom vi i alla fall och fotboll blev de :)

Igår va de ju oxå som alla vet bröllop......de va nån som gifte sig. Läste för övrigt talet som Olle hade. De va ju riktigt fint!

I alla fall så är de ju fotbollen som är viktig. Full fart igår på både Ghana och Kamerun men de blev nog inte som dom hade tänkt sig. Men känns som Kamerun är den felande länken i alla VM :) 

 Idag är de ju lite goa kamper :)

13.30 Slovakien-Paraguay
16.00 Italien-Nya Zeeland
20.30 Brasilien-Elfenbenskusten

Vi gleder oss skikkelig till 19.30.....uppsnack mot svennis kampen :)

Skall åka till Metro lekeland och leka av oss lite först. Hinner även med en tur till golfbanan och slå några hinkar ;)
Kos dåke och ha en fin söndag gott folk! :) 

Den som lever får se! 

Me snakkast! 

-Rikard 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0