Viva Espana!

Jag är en lycklig man!

Söndagen den 11 juli 2010 var en mycket bra dag i undertäcknads liv. Hade super kul på lekeland med mina kära familjemedlemmar och Lisas bror Fredrik. Vilde och Oskar hade sjukt kul och var exakt lika trötta när dom kom hem :) För o inte tala om Rikard & Lisa........Vi somna bums vi med :) Så hela familjen tog sig en siesta igår.....

De passa väl alldeles utmärkt med siesta igår....dagen till ära vann ju Spanien VM GULD i fotboll :)
De var ju självklart oxå en av dom stora höjdpunkterna igår. Återkommer till den kampen!

Men först en tur till golfbanan! Underbart varmt och nästan lite åskvärme som Emil skulle sagt :)
Men vilken dag......Kanon drivar......bra puttning och framför allt bra närspel.......men jag var ju inte på banan då :) bara ranchen och övningsgreenen :)

Nu till World Cup final!!!!!

Viva Espana!!!

Vilken jävla kamp......ja kamp. Holland hade tydligen tagit lite mycket gräs innan finalen......dom trodde tydligen att dom va i final i kickboxning eller karate!! Att dom efter matchen sen gnäller på dommaren om den där hörna är väl jävligt lite nödvändigt. Hade dommaren Webb som gör en kanon match följt reglerna till punkt o pricka hade Holland varit nio man tidigt i matchen. Alonso skall vara glad att han inte har en punkterad lugna och nån gubbe (kommer inte ihåg vem de va) skall vara glad för att han har sina korsband kvar! :)

Sen är de ju stört skönt gjort av Casillas o kyssa den där halv snygga tjejen som intervjua honom :) Så skön replik efter att många spanjorer gnällt på henne efter första matchen :)

Nog om allt!
Men med facit i hand är ju ändå söndagen den 11 juli 2010 en go dag helt enkelt :) me like!

Så nu får vi se vart denna dagen tar vägen.....men de är ju som jag brukar säga.....

Den som lever får se!

Me snakkast!

-Rikard


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0