Handelens dag :)

Dagen då man känner stor glädje :)

Klockan 20.00 i onsdags kväll började dom att fixa och dona. Butikerna i Sandefjord började sätta upp tält och dra ut MASSA saker på gatorna. När klockan var 22 hade de faktiskt kommit ut lite varor på dom här platserna. Med andra ord satt de ju folk där hela natten och vaktade sina prylar. För så ärliga och hederliga är inte ens dom "hurtiga" fast generellt sätt överviktiga norrmännen :) Om de mot förmodan skulle bli något efterspel eller upprörda sinne om den förra meningen så är de bara fakta. :)

I alla fall så är var de "handelens dag" här i Sandefjord igår (torsdag). Helt fantastiskt! Kanon väder med en del vind :) men såååå mycket folk, så mycket tilbud och framför allt så mycket glada miner. De va riktigt trevligt och bara gå runt på byen i går :). Tivoli och massa roliga grejer i parkerna. Fullt av musiker som spela gamla goda och härliga låtar. Givetvis mycket svenskt eftersom Norge inte har speciellt mycket av den varan :)
känner att jag e lite på Norge idag :) men än så länge är ju allt sant :)

Familjen Olsson/Nilsson representerade dagen med Lisa på Lindex. Ett starkt bidrag. Var och hälsa på henne när hon stod utanför butiken vid Lindex "bord" och om man säger så här.....de va ganska hektiskt :) först va de en so..... sen var de hundra so.....! Men de gick ju kanon.
Vilde, Oskar och undertäcknad hade en mycket trevlig dag på byn igår.....
När Lisa senare på eftermiddagen slutade och jobba blev de såklart en tur runt hela stan igen. Men de var bara kul......Avslutningsvis tog vi och kände efter om de fanns plats för lite pizza i magarna som vi bar runt på. De gjorde de naturligtvis. Så vi avslutade dagen på en fantastisk måte.......vi köpte två AS GOA pizzor och satte oss med var sin Coca Cola i parken och njöt!

Snipp snapp snut så va boven slut!

Gött att SVT sänder Masters!
Vem vinner de tro?......

Den som lever får se!

Me snakkast!

-Rikard

Byparken i Sandefjord!
Vi bor ca 2 meter åt höger! :)


Kommentarer
Postat av: Jac

Du vinner masters men du valde fel sport

2010-07-23 @ 11:53:03
Postat av: Rikard

Mmm...man gjorde ju de....men du valde nog allt fel du med ;) vart bättre o spela i FC Barcelona :)än i Mors/Thy :)

2010-07-23 @ 13:02:44
Postat av: malin

mm, Jac skulle säkert ha blivit nya Messi i barca tror jag... Enligt han själv.



Härligt med handelens dag, mm, gott med pizza i parken. Vi ses om lite över en månad!

2010-07-23 @ 19:32:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0