Veni Vidi Vici!

Älskar och vinna!! 

Fan va gött de är att vinna........Vinna betyder allt.
Framför allt när de skjer på den måten :)

Runar vs Follo......33-25 :) 

Somna in vi 02.30 i natt intill en snarkande Vilde :). Så kommer dagen efter kamp. Alltid lika lätt att gå upp och ut på byn efter en seger.

Fick min Iphone4 igår oxå :)
Så nu har jag nytt nummer..........0047 46612010

Nu är de faktiskt så att de är kamp redan imon igen. NM- kamp mot Kolstad hjemme. Div 2 lag fra Trondheim. De skall väl inte vara allt för svårt. Men de skall ju spelas om de och de är ju ingen lögn att säga........de är inte slut förän dommaren blåser av kampen.

Ha en god helg mina vänner!
:)

Hur går kampen imon?...ja

Den som lever får se!

Me snakkast!

-Rikard




Människa igen :)

Detta är ju underbart :)

Tro de eller ej men två dagar i rad har jag vaknat först av hela vår stora familj. De innebär alltså att Oskar "glagutten" Nilsson har börjat sova lite längre :)))))))))))
Detta kan leda till en massa konstiga saker......bla att man får tillbaka massa energi eller snarare får överskotts energi. För energi får man bara när man ser våra två underverk!!! Men de gör ju inget att han sover två timmar längre på morgonen :). Nu har de ju bara varit en och en halv timma men de känns som en evighet o de känns kanon :).
Plötsligt ligger man i sängen helt utvilad och tänker "kan han inte vakna snart" :) En fantastisk tanke!
Jag vet att jag skrivit de förut men de e så underbart så jag skriver de igen :)))))))
För när man går in till Oskar och han ser på en.......så skiner han upp som en sol. De är äkta glädje, kärlek och man blir bara SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ lycklig. Då spelar de ju ingen roll vad klockan är men som sagt de gör ju inget att den lilla visaren pekar på 7:an och den stora på 12:an :)

Nog om de......

Kamp idag!

18.30 brakar de lös....Säsongens första hjemme kamp är här. Follo står för motståndet och här skall tas två poäng! Gleder meg skikkelig til o spille kamp eg! :)

För övrigt kan man ju inte klaga på denna dag.......jobb mellan 8.25-10.50 och så detta helt fantastiska väder!

Nu väntar jag på posten :)
Kan den röde gubben ha ett paket från Apple till undertäcknad tro??? Ja, de skall han ha. I alla fall om man tror på spåringen av pakken :)

Nu mat sen ut på byn en tur. Efter de en lite siesta :)

Hur går de ikväll då....???

Ja,

Den som lever får se!

Me snakkast!

-Rikard


Tänk efter före!!

Snälla snälla snälla!


http://www.youtube.com/watch?v=zGsw3xneor8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=4eEkbQzFKX8&feature=related

Den som lever får se!


Hyggetur!

En jäkla go söndag :)

Viking lägger ut från kajen o tar turen ut i fjorden förbi "pride of telemark" för o senare gira lite babord (kanske) :) sen tar hon sig vidare förbi "fjäder" och sätter kurs mot Strömstad :). De är nåt som saknas!! Man känner stor saknad av att Vildes ABSOLUTA favorit inte är med på turerna längre.....som alla vet är de ju Eric "bababaa" Åberg jag snakkar om. Måsarna sjunger inte längre, personalens huvud hänger och självaste kaptenen funderar på att byta flagg. Allt detta p g a att Eric flyttat hem till sin kära Jenny och sitt kära Uddevalla! :(((((  

Ja ja tjöta......då va vi i Strömstad i alla fall. Idag blev de en go tur till Nordby för lite shopping. Sköj se du! :)
Idag har till och med undertäcknad kommit hem med lite nya prylar.......Efter ett FANTASTIKT gött utbrott från Lisa, lite mat och en massa sköna kommentarer från Vilde så tar vi o kör norrut med siktet på Moss. 
Om ni vill veta vad utbrottet handla om får ni fråga Lisa på facen :) men för o si de sån.....så var de ett spontan utbrott från min kära Lisa. Och alla som vart med om de vet att om man sett de hade man antagligen dött av att man skämdes ihjäl eller så hade man skrattat tills man dog :) 
En liten hint.,......de utspela sig precis utanför en handikap toalett :) 

De blir många söndags turer till Nordby i vinter......vi har ju fredags kamper numera.....eller i alla fall hjemme kampene :) Me like! 

Till slut så sitter man nu i soffan med en helt underbar dotter som pratar VARJE sekund av alla minuter hon har kvar i vaket tillstånd innan sömnen faller över henne för ikväll. :) 

Oskar decka stenhårt i sängen efter en vällingflaska och de förstår jag gott. Klok son man har ;) 

Men för övrigt vill jag ju bara tacka Lisa för en kanondag tillsammans med våra kära barn. :))))) <3 

Idag blir de tidigt i säng för och orka med veckan som kommer :) gleder meg skikkelig :) 

Tack alla ni som är glada! 

För övrigt HATAR jag griniga jävla pensionärer som inte vet man social kompetens är. 

Vaknar man imon tror..... ;) 

Den som lever får se! 

Me snakkast! 

-Rikard

 


Både Jaaaaaaaaaaa och Neeeeeeeeeeeej!

Halloen alle glade kjekke mann folk :)
Halloen alle glade kjekke kvinnfolk :)

Jag kan bara säga att detta så kallade bloggandet har fått lite grus i oljepumpen in till motorn :) så de kommer inte så mycket ut av själva pumpen och de innebär mindre bloggande.
Men ni får stå ut....eller så kan man säga att undertäcknad har fått tillbaka sitt liv igen....men nu mera skall ju detta vara en del av mitt liv så jag får fanimej ta och skärpa mig en stor aning.

För de e ju rätt kul o skriva imellanåt :)

Va har så skjedd med mitt sen sist??
En väldig massa :)

Idag var en STOOOOR dag.
De är alltid speciellt med Postenliga premiär, alltså seriestart på årets säsong :) men för mig var de faktiskt HELT UNDERBART :) de va KANON......de va JÄVLIGT DEILIGT rätt o slätt :)
Detta var ju om man tar bort pröve kampen mot ÖIF Arendal i onsdags min första kamp på sex jätte långa, halv jobbiga månader.
För o si de sån trodde jag inte för en månad sen att jag skulle spela handboll typ innan jul.....men jag känner mig fin och har fått klartecken från min lege. Man skall väl ha med i tankarna att min kondis är sämre än min farfars.....o han e död.
Men jag vet inte om jag vill prata om själva kampen.......Kort o äckligt så blev de 26-26.....surt vi ledde med 19-13 till pause.

Nog om de........
Veckan som kommer blir riktigt sköj.....kamp både fredag och söndag......

Jag måste bara säga en sak......såg just på nyheterna att dom nu skall bygga en moské på ground zero.....ärligt talat....de kanske finns bra argumenter o så....men är inte de o spotta o sparka på massa människor som förlora sina nära o kära just där????? Snälla kan inte ni som läser här kommentera detta!!!!
Vad tycker ni? Jag vill bara veta vad folk tycker. För mig är de ofattbart.

Jaja......

Söndag imon och en tur till Nordby! Alltså en harry tur.....
Vad kommer man hem med då tro...... o ja nu kommer de :)

..Den som lever får se!

Me snakkast!

-Rikard

Ps. Den tar vi sa boven :))))))))))




RSS 2.0